Waar en hoe laat wordt Ajax - Almere City in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Ajax - Almere City in de Eredivisie uitgezonden?
11 mei om 18:57
Laatste update: 11 mei om 19:04

Ajax neemt het zondagmiddag in speelronde 33 van de Eredivisie op tegen Almere City FC. Waar en hoe laat kun je dit duel bekijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Ajax staat momenteel op de vijfde plaats in de Eredivisie en kan in de resterende twee competitiewedstrijden niet meer stijgen op de ranglijst. Er is voor de Amsterdammers veel aan gelegen om vijfde te blijven, omdat die plek recht geeft op deelname aan de voorrondes van de Europa League en, wanneer de resultaten uit andere competities ook gunstig zijn, wellicht zelfs de groepsfase.

Tegenstander Almere speelt daarentegen louter nog om de roem. De ploeg die dit seizoen debuteert op het hoogste niveau, kan niet meer degraderen en heeft tevens geen kans meer op deelname aan de play-offs om Europees voetbal. Een knappe prestatie van trainer Alex Pastoor, die bezig is aan zijn laatste weken in Flevoland.

Live Ajax - Almere City kijken

Ajax – Almere City begint zondagmiddag, net als de overige acht Eredivisie-wedstrijden, om 14.30 uur en wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live en integraal te volgen op ESPN 4. Het schakelprogramma op het open kanaal van ESPN is ook een aanrader.

VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.