Ondanks titelfeest geen afscheidsceremonie voor Mbappé bij Paris Saint-Germain

Ondanks titelfeest geen afscheidsceremonie voor Mbappé bij Paris Saint-Germain

12 mei om 08:45

Er komt geen speciale afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain, meldt Le Parisien. Doordat de club zich voorbereidt op een grootse viering van het Franse kampioenschap tegen Toulouse, is er geen tijd om een apart eerbetoon voor Mbappé te organiseren.

De focus rond de wedstrijd tegen Toulouse zal liggen op het kampioenschapsfeest, waarbij veel festiviteiten en vuurwerk zijn gepland. Interne bronnen onthullen dat er ondanks de gespannen relatie tussen Mbappé en PSG-president Nasser Al-Khelaïfi mogelijk op een later moment toch een kleine ceremonie plaatsvindt. Voor nu zal de aanvaller zondag zijn laatste wedstrijd in het Parc des Princes spelen, met een tifo gepland door de fanatieke PSG-aanhang. Deze actie van de Ultras heeft voor veel verdeeldheid onder de supporters gezorgd.

Vrijdag maakte de Franse superster bekend zijn contract bij PSG niet te gaan verlengen. Volgens verschillende media lijkt de toekomst van Mbappé bij Real Madrid te liggen, met een overgang die waarschijnlijk na dit seizoen plaatsvindt. Op 25 mei heeft de aanvaller nog de kans om PSG te helpen in de bekerfinale tegen Olympique Lyon. Tijdens de kampioenswedstrijd zullen alle ogen op hem gericht zijn, hoewel er geen officiële afscheidsceremonie door de club is gepland.