Waar en hoe laat wordt ADO Den Haag - Excelsior in de play-offs uitgezonden?

Waar kan ik ADO Den Haag - Exelsior kijken?
22 mei om 17:05
Laatste update: 22 mei om 17:05

ADO Den Haag en Excelsior Rotterdam staan tegenover elkaar in de halve finale van de play-offs voor promotie naar de Eredivisie. De wedstrijd vindt plaats op woensdagavond 22 mei. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Excelsior Rotterdam eindigde op de 16e plek in de Eredivisie, waardoor de ploeg rechtstreeks in de halve finale van de play-offs instroomt. Hun tegenstander, ADO Den Haag, heeft zich geplaatst na een spannend tweeluik tegen De Graafschap. Na een 2-3 overwinning in Doetinchem en een 2-2 gelijkspel thuis, gaat ADO door naar de halve finale. De wedstrijd belooft een spannende strijd te worden met beide teams die alles zullen geven voor een plek in de finale.

ADO Den Haag - Excelsior Rotterdam live kijken

ADO Den Haag - Excelsior Rotterdam begint woensdag 22 mei om 18.45 uur in het Bingoal Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!