'PSV krijgt concurrentie van FC Twente voor smaakmaker in de Eredivisie'

PSV krijgt concurrentie van FC Twente voor smaakmaker in de Eredivisie
21 mei om 19:55

FC Twente wil zich komende zomer versterken met Couhaib Driouech. Volgens Voetbal International krijgen de Tukkers veel concurrentie voor de aanvaller, omdat ook PSV nog altijd interesse in de speler heeft.

Driouech heeft dit seizoen een flinke progressie gemaakt bij Excelsior en behoort tot één van de smaakmakers in de Eredivisie. Al in de winter leek de aanvaller onhoudbaar voor Excelsior, aangezien zowel PSV als Feyenoord om de handtekening streden. Feyenoord heeft inmiddels verder gekeken en lijkt na het aantrekken van Anis Hadj-Moussa geen interesse in Driouech meer te hebben. Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt PSV nog wel altijd op de buitenspeler. Ondanks dat de club uit Eindhoven de deal snel wil afronden, is er nog altijd geen akkoord met Excelsior.

Hierdoor ruikt FC Twente een mogelijkheid om toe te slaan. De nummer drie van de Eredivisie heeft volgens VI een flinke kluif om Driouech vast te leggen. Afgelopen week wisten de Tukkers zich al te versterken met Sayf Ltaief. De Tunesiër speelt net als Driouech op de flanken.

Naar verluidt wil PSV ongeveer twee miljoen euro neertellen voor Driouech. Dat bedrag is een stuk lager dan de prijs in januari. PSV had toen een bod bij Excelsior neergelegd van zo’n vier miljoen euro. Het is nog niet bekend wat Twente neer wil en kan leggen voor de diensten van Driouech. De speler was namens Excelsior dit seizoen goed voor zes doelpunten en zes assists.  

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!