'Dit bedrag moeten clubs bij Liverpool aftikken voor Sepp van den Berg'

'Dit prijskaartje heeft Liverpool gehangen aan de gewilde Sepp van den Berg'

21 juli om 19:48
Laatste update: 21 juli om 19:48

Sepp van den Berg staat in de concrete belangstelling van PSV. De verdediger van Liverpool ligt nog tot 2026 vast in Engeland, maar wacht nu op groen licht van de club op te mogen vertrekken. Transferexpert Florian Plettenberg van de Duitse tak van Sky Sports weet te melden welk bedrag The Reds voor hem willen ontvangen.

Welk bedrag vraagt Liverpool voor Sepp van den Berg?

Na een succesvol seizoen bij Mainz 05 met 2940 gespeelde minuten. Liverpool heeft zijn vraagprijs vastgesteld op vijftien miljoen euro, terwijl eerdere berichten van De Telegraaf een prijskaartje van boven de twintig miljoen euro meldden.

Van den Berg, die afgelopen seizoen werd uitgeleend aan Mainz, wil best in Duitsland blijven en heeft al veel aanbiedingen ontvangen, ook vanuit de Premier League. Ook PSV is in de markt voor de Nederlander. Het bedrag van vijftien miljoen is aanzienlijk lager dan wat eerder bekend was, namelijk meer dan twintig miljoen euro.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!