'Feyenoord wil versterkingen op meerdere posities, 'inkomende klappers' verwacht'

'Feyenoord wil versterkingen op meerdere posities, 'inkomende klappers' verwacht'
9 juli om 23:41
Laatste update: 9 juli om 23:43

Feyenoord en hoofdtrainer Brian Priske overleggen deze week intensief over toekomstige versterkingen. Er worden nog veel inkomende en uitgaande transfers verwacht, vooral na de zomerstop. Dat meldt 1908.nl.

De club zoekt naar dynamische en veelzijdige spelers die in verschillende formaties kunnen spelen zoals 3-4-3, 3-5-2 en 4-3-3. Spelers die flexibel inzetbaar zijn, hebben de voorkeur. Jeyland Mitchell wordt intern gezien als een veelbelovende aanwinst voor deze systemen, maar hij heeft nog wat tijd nodig om volledig te integreren.

'El Azzouzi concreet target'
Een concrete target is Oussama El Azzouzi van Bologna. Feyenoord overweegt een officiële benadering, maar dat is nog niet gebeurd. Insiders verwachten een toename in transferactiviteit zodra Priske en zijn team hun beslissingen hebben genomen. 'Inkomende klappers', gaan er komen, aldus 1908.nl.

Tot dusver zijn Mats Wieffer (Brighton), Ramon Hendriks (VfB Stuttgart) en Mimeirhel Benita (Heracles Almelo) vertrokken. Daartegenover heeft de club al vijf nieuwe spelers verwelkomd: Gijs Smal, Anis Hadj Moussa, Chris-Kévin Nadje, Julián Carranza en dus Mitchell.

'Feyenoord zoekt centrale verdediger, opvolger Wieffer en rechtsbuiten'
De prioriteiten voor de club zijn duidelijk. Er wordt specifiek gezocht naar een linker centrale verdediger, een opvolger van Wieffer en een rechtsbuiten. De verwachting is dat Feyenoord na de zomerstop actief de transfermarkt opgaat om deze posities te versterken.