Wanneer wordt Kylian Mbappé officieel gepresenteerd bij Real Madrid?

Wanneer wordt Kylian Mbappé officieel gepresenteerd bij Real Madrid?
10 juli om 15:07

Real Madrid heeft afgelopen zomer één van de grootste transfers van het decennium gerealiseerd. De Koninklijke wist Kylian Mbappé transfervrij over te nemen van Paris Saint-Germain. Wanneer wordt Mbappé officieel gepresenteerd? VoetbalNieuws vertelt het je!

Wanneer wordt Mbappé gepresenteerd bij Real Madrid?

Real Madrid heeft officieel aangekondigd dat Mbappé op dinsdag 16 juli om 12.00 uur zal worden gepresenteerd in het Santiago Bernabéu. De club heeft laten weten dat de ceremonie voorafgegaan zal worden door een officiële ontvangst en de ondertekening van het contract. De handtekeningceremonie vindt plaats in Ciudad Real Madrid, het trainingscomplex van de club, onder leiding van voorzitter Florentino Pérez. Hiermee wordt Mbappé officieel voor vijf seizoenen aan de club verbonden.

Na de presentatie van de Franse sterspeler, zal Mbappé beschikbaar zijn voor vragen van de pers in de perszaal van het stadion. De komst van Mbappé, die al lange tijd in verband werd gebracht met een transfer naar Real Madrid, betekent een grote versterking voor het team. De fans kijken reikhalzend uit naar zijn debuut in het beroemde witte shirt.