Twente hoopt nog altijd op Weghorst: dit zegt Oosting over zijn mogelijke komst

Twente hoopt nog altijd op Weghorst: dit zegt Oosting over zijn mogelijke komst

12 juli om 21:41

Wout Weghorst leek enige tijd geleden nog op weg naar FC Twente. De Tukkers hopen nog altijd op zijn komst, maar trainer Joseph Oosting ziet in dat, dat wellicht een lastige zaak kan gaan worden. VoetbalNieuws vertelt je hoe de oefenmeester er over denkt.

Weghorst zwierf de laatste jaren over de Europese velden. Burnley FC, Besiktas, Manchester United en afgelopen seizoen Hoffenheim waren zijn broodheren. Zelf hoopt de spits nog eens bij Twente aan de slag te gaan en daar hadden de Tukkers zelf ook wel oren naar.

Wat zegt Oosting over de mogelijke komst van Weghorst?

Nu de laatste weken naar buiten kwam dat onder andere Ajax en AS Roma ook interesse hebben, zijn de kansen van Twente afgenomen, zo ziet ook Oosting. "We hebben Wout nog niet uit het hoofd gezet. We hebben ook nog steeds contact, maar het wordt wel lastig", vertelt de trainer tegenover Tubantia. "Wij hebben niet het budget om zomaar spelers te halen en kunnen lang niet altijd mee met andere clubs. En ik neem aan dat Burnley hem niet zomaar laat lopen."

De komende weken gaat Twente alles op alles zetten om de aanvaller te contracteren. "Ik ben van nature ongeduldig, maar ik ben niet drammerig. Dat was ik vorig seizoen ook niet toen we nog krap in de spelers zaten. Ik eis niet dat er morgen een nieuwe spits is. Dit is wat het is. We hebben een lijstje en we zoeken spelers die betaalbaar zijn, die ons beter maken en graag voor Twente willen spelen."