De Bruyne staat voor vertrek: deze ploeg weet de Belg te overtuigen van een transfer

De Bruyne staat voor vertrek: deze ploeg weet de Belg te overtuigen van een transf
21 juli om 20:25
Laatste update: 21 juli om 20:25

Kevin De Bruyne gaat Manchester City mogelijk verlaten. De Belg kan een lucratief contract tekenen en VoetbalNieuws vertelt je welke ploeg er met de aanvallende middenvelder vandoor gaat.

De Bruyne speelt al jaar en dag bij City. De Belg werd al meermaals kampioen van Engeland en wist afgelopen jaar de Champions League op zijn palmares bij te schrijven, nu de creatieveling alles heeft bereikt, lonkt een stap naar de zandbak.

Welke ploeg heeft De Bruyne overtuigd van een transfer?

Menig internationaal medium weet het zeker. Zowel transferjournalist Rudy Galetti, Diario AS als de Engelse tabloids melden dat Al Ittihad er vandoor gaat met De Bruyne. De Belgische middenvelder zou zelf al rond zijn met de ploeg uit Saudi-Arabië en daardoor wordt de international teamgenoot van onder meer Karim Benzema en N’Golo Kante. Al Ittihad moet er enkel nog uit zien te komen met Manchester City, maar door de aanwezigheid van flink wat miljoenen, zal dat geen lastige opgave worden. Volgesn Fabrizio Romano is er nog geen sprake van een akkoord en kan het zomaar zo zijn dat De Bruyne in Engeland blijft.