Feyenoord en Beelen maken contractverlenging wereldkundig: 'Zit hier op mijn plek'

Feyenoord heeft het contract van Thomas Beelen met één jaar verlengd
24 juli om 10:11

Feyenoord heeft bekendgemaakt dat het contract van Thomas Beelen is verlengd. De nog lopende verbintenis van de verdediger loopt nu officieel een jaar langer door dan voorheen het geval was.

Feyenoord was al even bezig met de contractverlenging van Beelen. In de wandelgangen klonk al geruime tijd dat beide partijen een overeenstemming hadden bereikt, en dat is nu dan ook officieel het geval. De Rotterdammers verlengen het contract met de talentvolle verdediger met één jaar.

"Ik zit hier ook op m’n plek", begint een uitleggende Beelen op de clubwebsite van Feyenoord. "Afgelopen half jaar heb ik al veel gespeeld, de nodige mooie momenten meegemaakt en de beker gewonnen. Komend seizoen gaan we weer de Champions League in en willen we daarnaast ook meedoen om de prijzen. Naar die uitdaging kijk ik ontzettend uit. En naar alle supporters, van wie ik vorig jaar al heel veel steun heb gevoeld. Ik heb heel veel zin om weer in De Kuip te spelen en hen daar te zien."

Het gaat snel met de carrière van Beelen. Na een blessure die Gernot Trauner aan het begin van 2024 opliep, kreeg de verdediger een basisplaats onder Arne Slot. Sindsdien is Beelen niet meer weg te denken uit de basiself van Feyenoord.