'Arne Slot wil profiteren van faillissement en verdediger naar Liverpool halen'

'Arne Slot wil profiteren van faillissement en verdediger naar Liverpool halen'
26 juli om 17:35

Liverpool heeft volgens Foot Mercato interesse in Mathys Angély. De verdediger speelt momenteel bij Girondins Bordeaux, maar kan door het failissement transfervrij vertrekken. 

Bordeaux heeft vorige week officieel faillissement aangevraagd, waardoor alle spelers van het eerste team en de jeugdopleiding worden vrijgegeven van hun contracten. Dit biedt kansen voor clubs om talenten op te pikken zonder transfersom. Angély, die zijn professionele debuut maakte in de Ligue 2 en vijf wedstrijden speelde voor Bordeaux, heeft al veel clubs die hem volgen.

De 17-jarige Franse jeugdinternational is transfervrij en meerdere clubs proberen Angély te overtuigen om zich bij hen verder te ontwikkelen. Liverpool had eerder al interesse getoond in de jonge verdediger voordat hij zijn contract verlengde tot 2028, vlak voor het faillissement van Bordeaux. Nu hij transfervrij is, kunnen de Reds hun interesse opnieuw aanwakkeren en een van de meest gewilde spelers van Bordeaux binnenhalen, aldus Foot Mercato.

Liverpool is vastberaden om de 17-jarige centrumverdediger, die een veelbelovende toekomst heeft, aan te trekken. Dit zou een strategische zet kunnen zijn voor de club, gezien de rijke geschiedenis van Bordeaux in het opleiden van talenten zoals Aurélien Tchouaméni en Jules Koundé. De Engelse club wil profiteren van de situatie en Angély overtuigen om zijn carrière voort te zetten bij Anfield, aldus Foot Mercato.