Sky: Xavi Simons blijft in Duitsland na cryptische post op Instagram

'Xavi Simons blijft in Duitsland na cryptische post op Instagram'
28 juli om 11:00
Laatste update: 28 juli om 11:42

De Duitse tak van Sky Sports denkt te weten waar Xavi Simons volgend seizoen zal spelen. Het Duitse medium meldt dat RB Leipzig de beste papieren heeft om Simons nog een jaar van Paris Saint-Germain te huren. 

Na een glansrijk debuutseizoen bij RB Leipzig, met 25 doelpunten en assists en een sterke EK-campagne met Nederland, is de 21-jarige gewild bij onder andere FC Bayern München. Volgens Sky Sports lijkt het er echter sterk op dat de sterspeler door een nieuwe huurperiode nog een jaar bij RB Leipzig zal blijven.

RB Leipzig heeft volgens Sky de beste papieren om Xavi Simons opnieuw voor een jaar te huren van Paris Saint-Germain. Als er niets onverwachts gebeurt, zou de deal snel afgerond kunnen worden, omdat zowel de speler als de club duidelijkheid willen. Dit nieuws wordt ook bevestigd door BILD.

Enkele dagen geleden zorgde Xavi al voor speculatie met een cryptische post op sociale media, waarin hij een afbeelding van een 'Uno-omkeerkaart' deelde. Nu heeft hij opnieuw zijn fans aan het denken gezet met een nieuwe post. Simons is momenteel op zomervakantie en deelde enkele foto's met zijn fans. In zijn laatste Instagram-post is de tekst "NOT EVERY CLOSED DOOR IS LOCKED. PUSH" te lezen, wat opnieuw ruimte biedt voor interpretatie en speculatie.

Met deze cryptische boodschap blijft de toekomst van Xavi Simons onduidelijk, maar de aanwijzingen wijzen volgens Sky op een mogelijke terugkeer naar RB Leipzig voor nog een seizoen.