L'Équipe: PSV'er staat zeer hoog op het lijstje van Paris Saint-Germain

L'Équipe: PSV'er staat zeer hoog op het lijstje van Paris Saint-Germain

29 juli om 11:52
Laatste update: 29 juli om 11:56

Jerdy Schouten staat zeer hoog op het lijstje van Paris Saint-Germain. De Nederlander zou het Franse middenveld kunnen gaan versterken en de kans dat de Parijzenaren een poging gaan wagen, is zeer reëel, meldt L'Équipe.

Schouten kende een zeer sterk seizoen bij PSV. De veelzijdige middenvelder won de landstitel in Eindhoven en stond iedere wedstrijd aan de aftrap op het EK. In Duitsland stond Schouten ook meermaals zijn mannetje en dat werpt nu zijn vruchten af. L'Équipe meldt dat PSG in actie wil gaan komen. Schouten staat namelijk op plek twee, achter Joao Neves van Benfica. De Portugees moet zeker overkomen, maar daarna zal worden gekenen of de Nederlander ook niet de overstap moet maken.

Het medium stelt dat PSG het middenveld wil versterken. Schouten zou direct een toevoeging kunnen zijn, maar op de transfermarkt kan nog een hoop gebeuren. Manuel Ugarte lijkt namelijk nog een stap te gaan maken naar Manchester United. In dat geval wil PSG per se een nieuwe middenvelder halen en dan staat Schouten bovenaan het lijstje. Mocht de overstap van Neves geen doorgang vinden, dan schakelt men in Parijs ook over naar Schouten.