'Liverpool zet onderhandelingen met PSV voor verdediger voorlopig on hold'

'PSV moet geduld bewaren voor verdediger: Liverpool beweegt niet'
30 juli om 18:15

PSV zal behoorlijk wat geduld moeten hebben om de transfer van Sepp van den Berg te bewerkstelligen. De Eindhovenaren deden afgelopen week al een bod bij Liverpool op de verdediger, maar daarop kreeg de club nul op het rekest. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad komt er deze week geen nieuwe onderhandeling tussen PSV en Liverpool. 

PSV kan op zijn vroegst volgende week onderhandelen met Liverpool over Van den Berg. De verdediger staat in de belangstelling van de club uit Eindhoven, maar de gesprekken komen pas later op gang, aldus Rik Elfrink op X. Van den Berg is momenteel met Liverpool op de 'Preseason Tour' in de Verenigde Staten. Hierdoor is Liverpool op dit moment niet bereid om te bewegen, volgens het Eindhovens Dagblad

De Eindhovenaren boden volgens Fabrizio Romano eind vorige week tien miljoen euro voor Van den Berg. Liverpool wees dit bod direct af. De Engelse club wil minstens twintig miljoen euro ontvangen voor de oud-PEC Zwolle speler.

Het Eindhovens Dagblad laat weten dat er geen vooruitgang in de zaak komt, zolang Van den Berg met Liverpool in de VS is. PSV zal moeten wachten tot de verdediger terug is voordat de onderhandelingen verder kunnen gaan. PSV heeft dus nog wat tijd nodig voordat ze een nieuwe poging kunnen wagen om Van den Berg naar Eindhoven te halen. Liverpool blijft voorlopig vasthouden aan hun vraagprijs van twintig miljoen.