'Meerdere Eredivisie-clubs azen op oude bekende, PSV informeerde nog niet'

PSV informeerde nog niet naar Mike Trésor
31 juli om 19:50

PSV heeft nog geen bod gedaan op oude bekende Mike Trésor. De Belg speelde eerder voor Willem ll en NEC, maar trok daarna richting het buitenland. Momenteel staat Trésor onder contract in Engeland bij Burnley.

'Aanvaller Mike Trésor (Burnley) is inderdaad in beeld bij meerdere Nederlandse clubs', schrijft Eindhovens Dagblad-journalist Rik Elfrink na berichtgeving van de Belgische journalist Bob Faesen. 'Na een teleurstellend jaar bestaat de kans dat Trésor uitgeleend wordt. Interesse is er genoeg. Clubs uit Frankrijk, Nederland en Spanje hebben de winger op hun shortlist staan', aldus Het Laatste Nieuws.

Mogelijk zouden de Eindhovenaren ook interesse hebben, maar tot onderhandelingen met Burnley kwam het nog niet. 'PSV heeft volgens het management rondom de speler echter nog geen concrete interesse getoond', valt te lezen in het ED. Daarmee is niet bekend of Trésor ook in beeld zou zijn in Eindhoven, maar mogelijk kan er de komende week meer bekend worden.

De 25-jarige Belg was eerder actief in Nederland in Tilburg bij Willem ll en in Nijmegen bij NEC. In totaal kwam hij voor beide clubs tot 79 officiële duels. Daarin scoorde hij 21 keer en leverde Trésor ook 21 assists af. In de transferzomer van 2021 verruilde hij Nederland voor België. KRC Genk betaalde toen 3.5 miljoen euro.