Waar en hoe laat wordt het duel tussen Panathinaikos en Ajax uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het duel tussen Panathinaikos en Ajax uitgezonden?
8 augustus om 17:55
Laatste update: 8 augustus om 17:55

Ajax wist door twee overwinningen op Vojvodina door te gaan naar de derde voorronde van de Europa League. Hierin zal het team van Francesco Farioli het opnemen tegen Panathinaikos. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Ajax reist donderdag 8 augustus af naar Athene voor de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Europa League tegen Panathinaikos. Na twee overwinningen op Vojvodina uit Servië in de vorige ronde, staat de Amsterdamse club nu voor een nieuwe uitdaging. Panathinaikos plaatste zich voor deze ronde door met een indrukwekkende cumulatieve score van 6-1 te winnen van het Bulgaarse Botev Plovdiv. Ajax hoopt in het Olympisch Stadion van Athene een goede uitgangspositie te verwerven voor de return een week later in de Johan Cruijff ArenA.

Waar en hoe laat kun je wedstrijd live bekijken? 

Ajax speelt donderdag 8 augustus om 20.00 uur het uitduel met Panathinaikos. De wedstrijd zal live te zien zijn op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.