'Eerste Slot-aankoop in aantocht: op deze positie wil Liverpool zich versterken'

Op deze positie wil het Liverpool van Arne Slot zich gaan versterken
6 augustus om 09:50
Laatste update: 6 augustus om 09:50

Sinds Arne Slot de manager van Liverpool is, kwam er nog geen enkele nieuwe speler naar de club. Daar kan volgens The Athletic wel eens snel verandering in komen. The Reds zouden de markt in de gaten houden voor een nieuwe nummer zes.

In de voorbereiding probeerde Slot verschillende namen op de positie van controleur. Dat waren Wataru Endo, Dominik Szoboszlai en Ryan Gravenberch. Over laatstgenoemde rept het Engelse kwaliteitsmedium dat Slot niet ontevreden over hem was, maar er zou nu een doelwit zijn geïdentificeerd voor die positie.

Om wie het gaat is niet bekend, maar The Athletic licht wel een ander tipje van de transfersluier. De speler speelt niet in de Premier League. Qua verkoop is Liverpool ook voorzichtig. Op Endo zou een bod zijn uitgebracht, maar dat is door de club afgewezen.

Over een kleine twee weken begint Liverpool aan de Premier League. Aanstaande zondag wordt er nog geoefend tegen Sevilla. Dat doet Slot voor het eerst met een complete selectie, want Cody Gakpo, Virgil van Dijk, Alexis Mac Allister en Trent Alexander-Arnold zijn teruggekeerd van hun vakanties.