Olympique Marseille wil Geronimo Rulli kopen

Update: 'Ajax en Marseille bereiken mondeling akkoord over doelman'

6 augustus om 21:15
Laatste update: 6 augustus om 21:19

Olympique Marseille en Ajax zijn bijna rond rondom de transfer van Gerónimo Rulli. Slechts enkele details zouden afgerond moeten worden voor de Argentijn kan vertrekken. Eerder meldde de Fransen zich ook in Alkmaar en Rotterdam.

'Totaalakkoord bijna bereikt over de overdracht van Géronimo Rulli naar Olympique Marseille', kopt het Franse Foot Mercato. Eerder werd al bekend dat L'OM zich had gemeld in Amsterdam, maar volgens de laatste informatie is de transfer zo goed als rond. 'Volgens onze informatie is er deze dinsdag bijna een totaalakkoord bereikt tussen de verschillende betrokken partijen.'

Daarmee zal Rulli de volgende speler zijn die vertrekt bij Ajax. De Amsterdammers moeten spelers verkopen voor er gekocht kan worden en de Argentijn behoorde tot de spelers die mocht vertrekken. Intern had de keeper ook zijn vertrekwens al aangegeven. Sinds de bekendmaking dat Remko Pasveer eerste keeper is onder Francesco Farioli wilde naast Diant Ramaj ook Rulli vertrekken.

Olympique Marseille is al langere tijd op zoek naar een keeper. Eerder meldde zij zich al bij Feyenoord voor de diensten van Timon Wellenreuther, maar tot een akkoord kwamen de beide partijen niet. Ook AZ zou een bod hebben gekregen op de talenvolle keeper Rome-Jayden Owusu-Oduro. Ook in Alkmaar kregen de Fransen nul op het rekest en dus schakelde het door bij Rulli.

Update: De Telegraaf meldt dinsdagavond dat Ajax en Marseille een mondelinge overeenstemming hebben bereikt over de Argentijnse doelman. Met de transfer zal ongeveer vier miljoen euro gemoeid zijn.