'Ajax-aanvaller in beeld bij Wolverhampton Wanderers bij mogelijke transfer'

Carlos Forbs op verlanglijstje van Wolverhampton Wanderers
9 augustus om 15:15
Laatste update: 9 augustus om 15:15

Carlos Forbs is de volgende speler die kan rekenen op interesse vanuit het buitenland. Premier League-club Wolverhampton Wanderers ziet de Portugees als mogelijke opvolger van Pedro Neto. Die lijkt op zijn beurt op weg richting Chelsea.

'Wolverhampton Wanderers ziet Carlos Forbs als mogelijke vervanger van Pedro Neto', schrijft transfergoeroe Fabrizio Romano op X. De Engelse ploeg heeft veel Portugese spelers rondlopen en ziet de linksbuiten van de Amsterdammers als mogelijk target. Chelsea heeft volgens verschillende bronnen een akkoord met Neto en dus moet Wolves doorschakelen naar een vervanger. Volgens Romano staat Forbs hoog op de lijst.

Volgens The Athletic zou er zelfs al een akkoord zijn tussen Wolverhampton Wanderers en Chelsea. Neto zou een binnenlandse stap maken voor een transfersom van 63 miljoen euro. Zestig miljoen zou betaald worden en drie miljoen in bonussen. De Portugese international zou slechts een medische keuring moeten doen voor hij zijn contract bij The Blues kan tekenen.

Daarmee zou Forbs kunnen terugkeren naar Engeland. Tijdens de transferzomer van 2023 tekende de Portuees een vijfjarig contract in Amsterdam en trok hij de deur van Manchester City achter zich dicht. Hij speelde tot nu toe 35 wedstrijden voor Ajax en daarin kwam hij drie keer tot scoren. Daarnaast leverde hij vijf assists af. Volgens Transfermarkt.com heeft Forbs een transferwaarde van acht miljoen euro.