Aaron Wan-Bissaka rond met West Ham United

'Weerzien met Ten Hag stap dichterbij voor Mazraoui dankzij uitgaande transfer'

10 augustus om 12:35
Laatste update: 10 augustus om 12:35

De transfer van Noussair Mazraoui richting Manchester United is weer een stap dichterbij. Aaron Wan-Bissaka is rond met West Ham United en zal spoedig richting The Hammers trekken. Mocht de rechtsachter zijn transfer maken dan is de weg vrij voor Mazraoui.

'West Ham United is nu dichtbij een akkoord op alle aspecten van een deal voor Manchester United-verdediger Aaron Wan-Bissaka', aldus het Engelse Sky Sports. Het medium verwacht dat de aandacht in Manchester snel zal verschuiven richting de deal voor Mazraoui, want eerst moest Wan-Bissaka vertrekken voor de Marokkaan kan tekenen. 

Bij West Ham United zal de rechtsachter een contract tekenen tot medio 2028. Slechts een medische keuring staat tussen de Engelsman en zijn transfer. Manchester United verlangde iets meer dan zeventien miljoen euro, maar het is onduidelijk hoeveel The Hammers in totaal zullen betalen. In de achtergrond zal Mazraoui blij zijn met de deal, want zijn weerzien met Erik ten Hag is weer een stap dichterbij.

De oud-Ajacied zou niet de enige zijn waarmee Ten Hag zich wil versterken van Die Rekordmeister. Matthijs de Ligt staat al lange tijd hoog op het verlanglijstje in Manchester, maar Bayern is er tot op heden nog niet uitgekomen met Bayer Leverkusen. Jonathan Tah moet de vervanger van De Ligt worden, maar dan moet eerst die deal rondkomen. Mocht Tah toch naar München afreizen, dan zal ook de weg vrij zijn voor de centrale verdediger om naar Manchester United te trekken.