Fabrizio Romano: 'Manchester United staat voor speciale De Ligt- en Mazraoui-dag'

Fabrizio Romano: 'Manchester United staat voor speciale De Ligt- en Mazraoui-dag'

11 augustus om 07:40

Volgens Fabrizio Romano heeft Manchester United aanstaande maandag omgedoopt tot Matthijs de Ligt- en Noussair Mazraoui-dag. De transfergoeroe meldt dat op deze dag de transfer van beide spelers wereldkundig gemaakt zal worden. 

Nu de onderhandelingen tussen Bayern München en Manchester United in een afrondende fase verkeren, lijkt een transfer er na wekenlange speculaties toch echt van te komen. De Ligt komt voor een bedrag van ongeveer vijftig miljoen euro, waarvan vijf miljoen euro aan bonussen, over van Der Rekordmeister. Voor Mazraoui hoeft United iets minder diep in de buidel te tasten. De international kost ongeveer twintig miljoen euro, waarvan vijf miljoen wederom uit bonussen bestaat. 

Een peroonlijk akkoord met beide spelers ligt er volgens verschillende media al een tijdje. Zowel De Ligt als Mazraoui zullen op Old Trafford een contract tekenen voor vijf seizoenen. De verwachting is dat dat op maandag 12 augusutus wereldkundig gemaakt zal worden. Na een medische keuring, die eveneens op maandag plaatsvindt, sluit het tweetal direct aan bij het team van Erik ten Hag.