Aan Juventus gelinkte Koompeiners ontbreekt bij Atalanta voor duel met Real Madrid

Aan Juventus gelinkte Koopmeiners ontbreekt bij Atalanta voor duel met Real Madrid

12 augustus om 17:15
Laatste update: 12 augustus om 17:15

Teun Koopmeiners ontbreekt in de wedstrijdselectie van Atalanta voor het duel met Real Madrid om de Europese Supercup. Dat rijmt met de eerdere berichtgeving rondom de Oranje-international, die een transfer naar Juventus probeert af te dwingen.

Dat Koopmeiners met een transfer naar Juventus bezig is, is bekend. De club uit Bergamo zou naar verluidt zestig miljoen euro vragen voor de middenvelder en de Oude Dame zou een bedrag van om en nabij de 55 miljoen euro hebben geboden. Koopmeiners wenst in ieder geval niet meer uit te komen voor Atalanta totdat de club medewerking verleent. Hij wil ook niet meer met de club trainen, zo vertelde trainer Gian Piero Gasperini afgelopen week.

De naam van Koopmeiners ontbreekt inderdaad in de wedstrijdselectie, zo blijkt uit berichtgeving van de club. Een reactie van Koopmeiners op de situatie blijft vooralsnog uit. Marten de Roon is wel weer van de partij. De Oranje-international is voldoende hersteld van een blessure die hij in aanloop naar het afgelopen EK opliep.

Bij Real Madrid ontbreken er juist geen spelers, maar zijn de sterspelers er voor het eerst officieel bij. Kylian Mbappé en Endrick behoren tot de wedstrijdselectie van De Koninklijke.