Noussair Mazraoui en Matthijs de Ligt gespot op training

'Medische keuring gehad: Mazraoui en De Ligt trainen al zelfs mee bij United'

13 augustus om 14:50

Hoewel beide spelers nog niet officieel gepresenteerd zijn lijken Noussai Mazraoui en Matthijs de Ligt al mee te trainen. Op een wat wazige foto lijken de twee naast Erik ten Hag te lopen. Daarmee lijken de transfers dus al in kannen en kruiken.

Ten Hag wil zich al langere tijd versterken achterin en na de verkoop van Aaron Wan-Bissaka lag de weg open voor Mazraoui. Ter gelijke tijd komt ook De Ligt over van Bayern München en dus slaan The Red Devils een dubbelslag. De twee zouden hun medische keuringen al doorlopen hebben, maar officieel gepresenteerd zijn zij nog niet. Toch lijken de twee wel al mee te trainen.

Manchester United opent het Premier League seizoen op vrijdagavond in eigen huis tegen Fulham. Eerder werd al duidelijk dat Ten Hag mogelijk gebruik zou kunnen maken van zijn twee nieuwe aanwinsten. Fabrizio Romano meldde dat het papierwerk snel klaar zou zijn en dus werd de deadline van de Premier League gehaald. Met het meetrainen van zowel Mazraoui als De Ligt lijkt er weer een nieuwe stap te zijn gezet.

Beide spelers waren eerder al actief onder Ten Hag bij Ajax. Daarna vlogen zij beide uit, waarna zowel De Ligt als Mazraoui terecht kwam bij Bayern München. Der Rekordmeister wilde echter graag van beide spelers af en zette ze op de transferlijst. Man United wachtte niet lang en hapte snel toe. In totaal zullen beide spelers voor ongeveer 70 miljoen euro worden aangetrokken.