Waar is Sparta Rotterdam - Feyenoord te zien?

Waar wordt de Rotterdamse derby tussen Sparta en Feyenoord uitgezonden?

25 augustus om 08:35
Laatste update: 25 augustus om 08:20

Het is weer tijd voor de Rotterdamse derby tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord. Op Het Kasteel wordt er weer gestreden voor de trots van de stad. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Sparta - Feyenoord kijken

Feyenoord, onder leiding van Brian Priske, walste in de vorige wedstrijd over PEC Zwolle heen en liet geen spaan heel van de Zwollenaren. Het werd uiteindelijk 1-5, mede dankzij twee doelpunten van Santiago Gimenez. Ook de veelbesproken Calvin Stengs wist het net te vinden, wat zorgde voor een blije Deense hoofdtrainer. Feyenoord komt met vertrouwen naar Het Kasteel en zal proberen hun sterke vorm door te zetten.

Sparta Rotterdam staat momenteel bekend als de koning van de gelijke spelen. In beide wedstrijden tot nu toe werden de punten gedeeld met de tegenstanders. Tegen FC Twente werd het 1-1, terwijl het eerder thuis tegen Heracles Almelo op 0-0 bleef steken. Vorig seizoen eindigde de Rotterdamse Derby op Het Kasteel ook in een gelijkspel, toen werd het 2-2. Sparta zal hopen dit keer de volle buit te pakken, maar Feyenoord is vastberaden om hun goede vorm te behouden.

Op welke zender is Sparta - Feyenoord te zien?

Sparta - Feyenoord wordt zondag 25 augustus 2024 om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.