Te Kloese opgelet: deze Premier League-club gaat een bod doen op Gimenez

Te Kloese opgelet: deze Premier League-club gaat een bod doen op Gimenez
19 augustus om 07:03

Santiago Gimenez kan de overstap gaan maken naar de Premier League. De Mexicaanse topschutter staat in de nadrukkelijke belangstelling van een Engelse ploeg en VoetbalNieuws vertelt je wie dat is.

Gimenez wist afgelopen seizoen als een raket uit de startblokken te vliegen. De Mexicaan scoorde week in week uit en stond op de radar van de groeter ploegen in Europa. Na een zeer teleurstellend tweede halfjaar is die interesse wat weggezakt, maar toch ligt er een mooie transfer in het verschiet.

Welke Premier League-ploeg heeft verregaande interesse in Gimenez?

Volgens zowel Mexicaanse media als 1908 gaat Nottingham Forest de komende weken actief worden. De Premier League-club hoopt Gimenez voor 2 september binnen te halen en de Mexicaanse media stellen dat de aanvaller al heeft gesproken met manager Nuno Espírito Santo. Dennis te Kloese zou  op zeer korte termijn een bod uit Engeland kunnen verwachten.

Het Mexicaanse FOX Sports schrijft dat Gimenez eerst geen trek had in Nottingham Forest, maar daar de laatste dagen verandering in gekomen is. "Gimenez heroverweegt het aanbod van Nottingham Forest en kan dit seizoen uitkomen voor de Premier League-club. Dit weekend kreeg hij een telefoontje van Nuno Espírito Santo, waarmee hij al meerdere gesprekken voerde. Dit gebaar heeft hem aan het denken gezet." Naar verluidt kan Feyenoord een bod van 35 miljoen euro verwachten.