'Wolves wil roet in het eten van Ajax gooien en doelman ophalen van Arsenal'

'Wolves wil roet in het eten van Ajax gooien en doelman ophalen van Arsenal'

20 augustus om 07:30

Ajax krijgt pittige concurrentie in de strijd om Aaron Ramsdale vast te leggen. Het ambitieuze Wolves heeft namelijk de gesprekken geopend met Arsenal om de doelman naar Wolverhampton te brengen. 

Het doorgaans goed geïnformeerde The Athletic meldt dat Wolves de doelman wil huren met een optie tot koop. De club is voorlopig alleen bereid een groot deel van het salaris van de doelman over te nemen en vanwege het financiële plaatje zitten beide partijen nog aardig vast. Het werd eerder in augustus bekend dat Ajax een poging waagt om Ramsdale los te weken van Arsenal na het vertrek van Gerónimo Rulli. 

Ramsdale gold jarenlang als belangrijke kracht van Arsenal, maar het afgelopen seizoen overtuigde David Raya meer volgens manager Mikel Arteta. Ramsdale kreeg wel de kans zich te laten zien, maar maakte een opzichtige fout en raakte daarna, in maart van dit jaar, weer zijn basisplek kwijt. Het is de vraag of Ajax nog vol voor Ramsdale gaat: met Remko Pasveer, de herstelde Diant Ramaj en Jay Gorter heeft Francesco Farioli wel genoeg keuzes.