'Cristiano Ronaldo krijgt meer tijd vrijaf en reist niet met United mee naar Azië'

7 juli 2022 om 19:36
Laatste update: 7 juli 2022 om 19:40

Erik ten Hag moet het begin van de voorbereiding treffen zonder Cristiano Ronaldo. De Portugese superster ontbrak afgelopen maandag al op de eerste training van Manchester United, en zal ook niet meegaan naar Azië, waar de eerste oefenwedstrijden zullen worden gespeeld.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Maandag werd bekend dat Ronaldo de eerste trainingen zou laten schieten. De Portugese nummer zeven zou meer tijd vrijaf willen om privé-redenen, en die tijd heeft hij nu gekregen.

Of het daadwerkelijk om privé-redenen gaat, daar gaan we maar vanuit. Toch werken de verhalen over een mogelijk vertrek niet echt mee. Ronaldo zou niet tevreden zijn met het huidige transferbeleid van de club en daarnaast zou hij er stevig van balen dat United zich niet heeft geplaatst voor de Champions League. Chelsea, Bayern München en FC Barcelona (!) worden genoemd als mogelijke nieuwe clubs. 

Manchester United gaat zich in Azië voorbereiden op het nieuwe seizoen. The Mancunians treffen met Liverpool de eerste tegenstander aanstaande dinsdag.