Dit is waarom Ronaldo waarschijnlijk geen trainer zal worden na zijn carrière

Dit is waarom Ronaldo waarschijnlijk geen trainer zal worden na zijn carrière

12 september om 22:40

Cristiano Ronaldo heeft duidelijk gemaakt dat hij geen toekomst ziet als trainer na zijn carrière als voetballer. De 39-jarige sterspeler heeft geen passie voor de nieuwe generatie spelers en vindt het lastig om hen te coachen. Volgens Ronaldo nemen jonge spelers geen advies aan gebaseerd op ervaring.

In een interview met Rio Ferdinand voor "Rio Presents" spreekt Ronaldo zich uit over een rol als trainer. "Ik denk niet dat ik coach wil worden. Ik heb geen passie voor deze generatie. Ze denken dat ze alles al weten." De vedette liet weten dat dit een grote uitdaging vormt in het huidige voetbal. "Ze nemen geen advies van je aan op basis van wat je hebt meegemaakt."

Volgens Ronaldo speelt sociale media hierbij een grote rol. "Ze denken dat ze alles leren van hun telefoon, via TikTok en Instagram",  aldus Ronaldo. Hoewel hij zelf ook actief is op sociale media, geeft hij aan zich liever op andere zaken te richten, zoals zijn zakelijke activiteiten. "Ik kijk uit naar een nieuw hoofdstuk in mijn bedrijfsleven, daar liggen voor mij de echte uitdagingen."

Lees meer over:

Deel via