Zo reageren de RKC Waalwijk-fans op de komst van Ihattaren

Zo reageren de RKC Waalwijk-fans op de komst van Ihattaren

Vandaag om 11:25

Niet iedereen binnen RKC Waalwijk is enthousiast over de komst van Mohamed Ihattaren. De voormalig PSV'er, die al langere tijd uit beeld is, hoopt zijn carrière nieuw leven in te blazen bij de Brabantse club. Bij de achterban van RKC zijn er echter flinke twijfels of de 21-jarige middenvelder wel de juiste aanwinst is voor de club.

RKC Waalwijk beleeft een dramatische start van het seizoen. Na vijf wedstrijden staat de ploeg nog steeds op nul punten en bivakkeert het onderaan de Eredivisie. Supporters vrezen dat de komst van Ihattaren voor extra onrust gaat zorgen. Robin Verschure, bestuurslid van de supportersvereniging, sprak onlangs met technisch directeur Mohammed Allach over de situatie. "We wilden niet te veel onzekerheden erbij, in de hoop dat het rustiger zou worden. En vervolgens haalt hij Mo", aldus Verschure tegen ESPN.

Verschure wijst erop dat de selectie al kwetsbaar is door blessures. "Allach haalde met Silvester van der Water en Faissal Al Mazyani al twee spelers binnen die nog een tijdje geblesseerd zijn." De vraag leeft bij veel fans of Ihattaren in staat is om de club daadwerkelijk te helpen. "Wat voor ellende halen we binnen? Gaat hij als een koning behandeld worden?"

Toch bestaat er bij een deel van de aanhang hoop dat Ihattaren eindelijk zijn potentie waarmaakt. "Van veel supporters had hij niet hoeven komen", geeft Verschure toe. "Maar er zijn ook mensen die hopen dat hij zijn oude niveau haalt en dat hij er écht klaar voor is." Ihattaren heeft al lange tijd geen wedstrijd gespeeld, waardoor hij eerst wedstrijdfit moet worden. RKC heeft echter snel resultaat nodig en kan niet wachten tot na de winterstop.