'Voormalig Real-keeper open om geblesseerde Ter Stegen te vervangen bij Barça'

'Voormalig Real-keeper open om geblesseerde Ter Stegen te vervangen bij Barça'
Vandaag om 10:05
Laatste update: om 10:05

Keylor Navas is volgens L'Équipe beschikbaar voor een overstap naar FC Barcelona. De club is hard op zoek naar een vervanger voor Marc-André ter Stegen, die een zware knieblessure heeft opgelopen en de rest van het seizoen mist.

Navas, voormalig doelman van Real Madrid en Paris Saint-Germain, is sinds deze zomer transfervrij na het aflopen van zijn contract bij PSG. Volgens Mundo Deportivo is de 37-jarige Costa Ricaan een serieuze optie voor Barcelona. Zijn verleden bij aartsrivaal Real lijkt geen obstakel, aangezien Navas bereid is om bij Barcelona aan te sluiten.

De ervaren doelman traint momenteel in Costa Rica en is op zoek naar speeltijd. Navas' zaakwaarnemer, Jorge Mendes, heeft bovendien goede banden met Barcelona en het salaris zou geen struikelblok vormen, omdat Navas bereid is om financiële concessies te doen om bij de club te tekenen.

Barcelona kampt momenteel met een overvolle ziekenboeg. Behalve Ter Stegen zijn ook Ronald Araujo, Andreas Christensen, Dani Olmo, Marc Bernal, Gavi, Frenkie de Jong en Fermín López (nog) geblesseerd.