Transferspeculaties of niet: Cristiano Ronaldo showt nieuw Manchester United-shirt

8 juli 2022 om 11:05
Laatste update: 8 juli 2022 om 11:07

De afwezigheid van Cristiano Ronaldo zorgt voor de nodige speculaties aangaande zijn toekomst bij Manchester United. Desalniettemin schittert de Portugese superster 'gewoon' in het nieuwe shirt van The Mancunians, dat vrijdag werd onthuld.

Aanvankelijk zou Ronaldo maandag de training bij United hervatten, maar wegens 'familieomstandigheden' gaf de doelpuntenmachine geen acte de présence. Die absentie leidde tot de nodige speculaties over zijn toekomst. Zaakwaarnemer Jorge Mendes zou onder meer een onderhoud hebben gehad met FC Barcelona-preses Joan Laporta om een bijzonder pikante transfer te bespreken.

Ronaldo wil naar verluidt actief blijven in de Champions League, om zijn records in het miljlardenbal verder aan te scherpen én op het hoogste Europese niveau te acteren. De topscorer aller tijden van Portugal heeft geen trek in Europa League-voetbal, waar Manchester tot veroordeeld is door de zesde plaats van het afgelopen seizoen. Desalniettemin showt Ronaldo dus 'gewoon' het nieuwe tricot van The Red Devils. In het oog springt de witte kraag met daarop kleine rode accenten.

Ronaldo in nieuw United-shirt