Vermoedelijke opstelling Besiktas: Van Bronckhorst verrast tegen Ajax

Dit is de vermoedelijke opstelling van Besiktas tegen Ajax
Vandaag om 12:15

Giovanni van Bronckhorst heeft een indrukwekkende start gemaakt bij Besiktas, met drie overwinningen op rij. Donderdag wacht echter een zware klus tegen Ajax in de Johan Cruijff Arena. VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstelling van Besiktas met je door!

Vermoedelijke opstelling Besiktas

Volgens verschillende Turkse media, waaronder A Spor, zal Van Bronckhorst een aantal verrassingen in petto hebben voor het duel tegen Ajax. De Nederlandse coach zou enkele bankzitters hebben verteld zich voor te bereiden op een basisplaats, waarmee hij mogelijk kiest voor een frisse aanpak. De vaste waarde in het doel blijft Mert Günok, maar op de rechtsbackpositie wordt Emiliano Svensson verwacht, terwijl de centrale defensie bestaat uit Gabriel Paulista en Felix Uduokhai. Arthur Masuaku complementeert de verdediging aan de linkerkant.

Op het middenveld vormt Al-Musrati de verdedigende spil, met steun van Gedson Fernandes en Semih Kaya. Voorin rekent Van Bronckhorst op de snelheid en ervaring van Rafa Silva, terwijl de gevaarlijke Milot Rashica vanaf de rechterflank opereert. De spitspositie wordt mogelijk ingevuld door de Italiaanse routinier Ciro Immobile, die voor de doelpunten moet zorgen.

Vermoedelijke opstelling Besiktas: Mert; Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku; Musrati, Gedson, Semih; Rashica, Immobile, Rafa Silva.

Besiktas neemt het donderdagavond 26 september om 21.00 uur op tegen Ajax in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd is live te volgen via Ziggo Sport.