Dit is de opstelling van PSV voor de ontmoeting met Willem II in de Eredivisie

Opstelling PSV: Bosz wijzigt voorhoede en kiest voor debutant tegen Willem II

Vandaag om 15:21

PSV speelt vanmiddag de zevende speelronde van de Eredivisie uit tegen Willem II. De Eindhovenaren hebben hun eerste zes competitiewedstrijden gewonnen en willen deze goede reeks voortzetten in Tilburg. Peter Bosz heeft zijn definitieve opstelling nu bekendgemaakt.

Walter Benítez verdedigt zoals altijd het doel. In de verdediging vormen Ryan Flamingo en Olivier Boscagli het centrale duo. Mauro Júnior start net als tegen Fortuna Sittard als rechtsback. Richard Ledezma is weer fit, maar verliest zijn plek aan de Braziliaan. Rick Karsdorp viel tegen Fortuna in en maakte daarmee zijn debuut, echter is de oud-Feyenoorder nog niet fit genoeg om te starten. Matteo Dams completeert de achterhoede. 

Op het middenveld had Bosz de meeste knopen om door te hakken. Joey Veerman behoudt, ondanks de mindere prestaties afgelopen weken, het vertouwen van de coach. De Volendammer zal samen met Jerdy Schouten de controleur zijn bij de Eindhovenaren. Ondanks de goede invalbeur van Ismael Saibari kiest Bosz ervoor de Marokkaan op de bank te houden. Guus Til krijgt net als afgelopen weken de kans als aanvallende middenvelder. 

Malik Tillman komt normaal gesproken ook in aanmerking voor een plek op het middenveld, maar speelt tegen Willem II weer vanaf de zijkant. Noa Lang is ogenschijnlijk nog niet fit genoeg om vanaf de aftrap te starten en zal gespaard worden. Luuk de Jong is de onbetwiste spits bij de Eindhovenaren, maar krijgt in Tilburg rust. Ricardo Pepi mag zodoende voor het eerst dit seizoen aan de aftrap verschijnen. Ook aan de rechterflank maakt Bosz een opvallende keuze. Ivan Perisic maakt zijn debuut voor PSV en houdt Johan Bakayoko op de bank. 

Opstelling PSV: Benítez; Mauro Júnior, Flamingo, Boscagli, Dams; Schouten, Veerman, Til; Perisic, Pepi, Tillman.

De wedstrijd begint om 16.30 uur en is live te volgen op ESPN 2.