'Paris Saint-Germain heeft vertrouwen in Messi en biedt hem nieuw contract aan'

14 juli 2022 om 10:30

Paris Saint-Germain wil het contract van Lionel Messi openbreken en verlengen. De Argentijnse superster ligt tot de zomer van 2023 vast in het Parc des Princes, maar volgens Marca willen de Parijzenaren nog minimaal één jaar langer met de 35-jarige vedette door.

Messi maakte in de zomer van 2021 de overstap van FC Barcelona naar PSG. Hij tekende tweejarig contract in Frankrijk. Verschillende mediaplatformen speculeerden dat er een optie voor nog een jaar was opgenomen in de verbintenis, Marca ontkracht dit stellig. Het Spaanse medium laat wel weten dat Messi alsnog na komend seizoen kan kiezen om langer in Parijs te schitteren, naar verluidt gaat PSG hem namelijk een nieuw contract aanbieden.

De Argentijnse superster is ambitieus en gaat er alles aan doen om de prestaties van afgelopen seizoen te overtreffen. Om dit te kunnen bewerkstelligen besloot hij zich één week eerder dan verwacht te melden op het trainingscomplex van zijn werkgever. Op deze manier heeft hij langer de tijd om zich voor te bereiden en fit aan de start van het nieuwe seizoen te beginnen. Marca meldt dat Messi na het WK in Qatar zijn beslissing zal maken om in Parijs te blijven of een nieuwe werkgever te gaan zoeken.