Malacia start bij United in oefenduel met Crystal Palace, Van de Beek op de bank

19 juli 2022 om 11:03

Manchester United heeft dinsdagochtend de opstelling bekend gemaakt voor het oefenduel met Crystal Palace. Tyrell Malacia mag rekenen op een basisplaats, terwijl Donny van de Beek tijdens de aftrap op de bank plaatsneemt. 

Malacia maakte onlangs de overstap van Feyenoord naar United voor vijftien miljoen euro en manager Erik ten Hag lijkt vertrouwen te hebben in de gretige linksback. Harry Maguire blijft basisspeler en aanvoerder ondanks de kritiek van de achterban van de club. Donny van de Beek moet vanaf de bank toekijken. De aanvallende middenvelder keerde terug na een seizoen op huurbasis bij Everton, maar heeft Ten Hag nog niet kunnen overtuigen.

United trapt om 12.10 uur Nederlandse tijd af tegen de Londense club en heeft een prima voorbereiding achter de rug. Vorige week werd Liverpool met 4-0 verslagen en afgelopen dinsdag was de ploeg van Ten Hag met 1-4 te sterk voor Melbourne Victory. Over vier dagen staat het oefenduel met Aston Villa voor de deur. United moet Cristiano Ronaldo missen op de voorbereidingstour door Azië en Australië. De Portugese vedette ontbreekt vanwege privéredenen.