'Club 'van status' voor de tweede keer geïnteresseerd in de diensten van Memphis'

25 juli 2022 om 23:33

Memphis Depay kan zijn loopbaan gaan voortzetten bij Juventus. De spits van FC Barcelona krijgt een tweede kans om speler te worden van de club uit Turijn, aangezien er vorig seizoen ook al belangstelling werd getoond. Memphis koos toen voor een avontuur in Spanje.

Dat meldt Mundo Deportivo. Zoals bekend is het dringen geblazen in de aanval van Barcelona. De kans op speeltijd lijkt daarom kleiner en kleiner te worden, waardoor een vertrek uit Catalonië op de tocht lijkt. Tijdens het trainingskamp van Barça in de Verenigde Staten maakte de vice-topscorer van Oranje nog een goede indruk in de wedstrijden tegen Inter Miami (0-6 winst) en Real Madrid (0-1 winst).

Toch lijkt het boek definitief dicht te gaan. In de Spaanse media circuleert een bedrag van twintig miljoen euro voor Memphis. Naast Juventus worden de namen van Tottenham Hotspur en Olympique Marseille ook aan die van de spits gelinkt. Dat lijkt hij nog niet te zien zitten.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano Zou Memphis een gesprek hebben gevoerd met de clubleiding van Barça. Trainer Xavi Hernández zou zich er op instellen dat het mogelijk is dat hij ‘gewoon’ onderdeel uitmaakt van zijn selectie. Mocht er zich een club melden, dan zullen de Catalanen zich ‘flexibel’ opstellen. Memphis zou alleen oren hebben naar een club ‘van status’, iets wat Juventus met het aantrekken van Paul Pogba en Angél Di Maria wel heeft bewezen.