'Dessers gespot in Kopenhagen voor gesprek met trainer en technisch directeur'

26 juli 2022 om 15:53
Laatste update: 26 juli 2022 om 16:20

Cyriel Dessers wakkert de geruchten van een overstap naar Denemarken aan. De voormalig spits van Feyenoord scoorde zondag nog voor KRC Genk in de topper tegen Club Brugge, maar lijkt het seizoen niet af te maken in België.

Volgens Belgische media wordt er gespeculeerd dat Dessers een overstap gaat maken naar FC Kopenhagen. De reden daarvoor is een foto die op sociale media de ronde doet. Op deze foto is te zien dat de Belg in Kopenhagen aan tafel zit met trainer Jess Thorup en technisch directeur Peter Christiansen van de Deense grootmacht. Het Laatste Nieuws meldt dat Genk nog een officieel bod heeft ontvangen van Kopenhagen. 

Eerder op de dag werd bekend dat Dessers ook in de belangstelling van de Italiaanse promovendus Cremonese staat. De voormalig spits van Feyenoord zou naar verluidt welwillend tegenover een overstap naar Italië staan. 'De gesprekken gaan de goede kant op', schreef Fabrizio Romano. Afgelopen week begaf de Nigeriaans international zich met zijn zaakwaarnemers al richting Cremonese. "Het begint allemaal te bewegen. Ik ben even benieuwd als jullie naar wat Genk zal zeggen", liet Dessers maandag nog optekenen door HLN.