Dessers reageert: 'Als ik in Barcelona zit, linkt niemand mij aan Barça'

1 augustus 2022 om 10:35

Cyriel Dessers weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. De spits is flitsend begonnen aan het seizoen bij KRC Genk, maar sprak vorige week ook met de clubleiding van FC Kopenhagen. Daar was Genk niet echt van gediend.

Dessers scoorde zondag tweemaal tegen Standard Luik en na het duel volgde een verhoor over zijn tripje naar Kopenhagen. De Belgische Nigeriaan sprak daar met Jess Thorup, de trainer van de Deense topclub. "Als ik in de zomer in Barcelona zit, linkt niemand mij aan Barça. Ik weet ook niet hoe dat komt", lacht Dessers bij Eleven Sports.

De oud-Feyenoorder krijgt de vraag hoe het met zijn toekomst zit. "Dat is een moeilijke vraag", zegt de Nigeriaans international. "Ik heb het echt naar mijn zin hier, met deze ploeg en deze trainer, die maakt heel veel indruk op mij."

Dessers heeft wel nog steeds de hoop op een mooie buitenlandse transfer. "Maar ja, ik ben 27 jaar, heb nog een tweejarig contract. Misschien is dit het moment om de stap naar het buitenland te zetten. Al beslis ik daar niet alleen over."