Veerman vol vertrouwen richting Eindhoven: 'Dan gaan we Rangers pakken'

16 augustus 2022 om 23:38
Laatste update: 16 augustus 2022 om 23:53

Joey Veerman heeft vertrouwen dat PSV volgende week in eigen huis de klus gaat klaren tegen Rangers FC. Ondanks een prima uitgangsposititie vindt de Volendammer dat de Eindhovenaren dinsdagavond hadden moeten winnen.

PSV speelde dinsdag op Ibrox met 2-2 gelijk tegen de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. "Als je kijkt naar de kansen die we hadden, moesten we hier misschien wel winnen", steekt Veerman van wal voor de camera van RTL. "Het doet dus wel een beetje pijn, ja. Maar uiteindelijk hebben we niet verloren."

De middenvelder van PSV baalt enorm van de blunder van teamgenoot Walter Benítez. "We komen wel knullig met 2-1 achter. We nemen een goed resultaat mee, maar je krijgt toch het gevoel alsof we het eerder konden beslissen", vervolgt Veerman. "Welk gevoel nu overheerst? Dat we ze volgende week gaan pakken."

Komende woensdag wordt de return om 21.00 uur in Eindhoven gespeelt. "Thuis tegen Monaco hebben we de sfeer gezien en ik denk dat we een goed resultaat hebben staan", zegt Veerman, die ook onder de indruk was van de sfeer op Ibrox. Toch gaat de aanhang van PSV er in het Phillips Stadion een nog mooier feest van maken. "Minimaal, honderd procent", besluit de Volendammer.