Times: Manchester United verhoogt bod op 'prioriteit' Antony

21 augustus 2022 om 08:26

Ajax verwacht dat Manchester United een verhoogd bod van 100 miljoen euro uit gaat brengen op Antony, meldt The Times. De Glazer-familie heeft extra geld vrij gemaakt voor enkele spelers nu de transferwindow bijna ten einde komt.

Eerder deze transferperiode nam Ajax nog genoegen met tachtig miljoen euro, maar nu de transferdeadline nadert nemen de Amsterdammers enkele genoegen met 100 miljoen euro. Antony wordt door Erik ten Hag als prioriteit bestempeld, waardoor The Red Devils bereidt zijn meer te betalen.

De Braziliaan trainde de afgelopen twee dagen al niet mee met de selectie in aanloop naar het duel tegen Sparta. De aanvaller zit volgens Fabrizio Romano ook niet bij de wedstrijdselectie aangezien hij zich op maakt voor een transfer richting Engeland. Antony kon zaterdag in gesprek met De Telegraaf ook niet beloven dat hij blijft. "Nee, om heel eerlijk te zijn kan ik dat niet. Wat ik wel kan zeggen, is dat ik met mijn familie, zaakwaarnemers en Ajax tot de juiste beslissing wil komen, die goed is voor iedereen. Uiteindelijk bepaalt God mijn toekomst"

Volgens Voetbal International en De Telegraaf wil Ajax werk maken van de komst van Hakim Ziyech mocht Antony vertrekken. De Marokkaan mag zich dan opmaken voor een tweede periode bij de Amsterdammers. Zijn vorige periode was uiterst succesvol te noemen.