'Haaland verdient monstersalaris bij City en is bestbetaalde speler in Engeland'

6 oktober 2022 om 19:44
Laatste update: 6 oktober 2022 om 20:01

Erling Haaland verdient volgens The Daily Mail één miljoen euro per week bij Manchester City. De topscorer van de Premier League is daarmee de bestbetaalde speler van de competitie.

Haaland kwam afgelopen zomer voor zestig miljoen euro over van Borussia Dortmund. Normaal gesproken zouden de Duitsers veel meer kunnen verdienen aan de Noorse doelpuntenmachine, maar Haaland had een speciale clausule in zijn contract, waardoor hij voor zestig miljoen mocht vertrekken. In Engeland maakt Haaland een fantastische indruk met negentien goals in twaalf duels. City betaalt de topscorer ook naar behoren, volgens The Dail Mail is hij de bestbetaalde speler van de Premier League.

Haaland ontvangt één miljoen per week en met 'substantiële, bijna gegarandeerde' bonussen komt zijn wekelijkse salaris boven de miljoen euro uit. Haaland imponeert alles en iedereen op het moment. De Noor maakte in de kraker tegen Manchester United zijn derde hattrick van het seizoen en is hard op weg om topscorer van Engeland te worden.