Ten Hag blijft geloven in terugkeer Ronaldo: 'Wil hem zo goed mogelijk helpen'

12 oktober 2022 om 19:56

Erik ten Hag weigert zich erbij neer te leggen dat Cristiano Ronaldo de laatste tijd in een mindere vorm steekt. De Nederlander zegt er alles aan te doen om de Portugees weer te laten stralen en gelooft nog altijd in de vedette, die onlangs zijn 700ste doelpunt maakte. 

Ten Hag liet zich daags voor het Europa League-duel met Omonia Nicosia kort uit over Ronaldo op het persmoment. "Ik wil hem zo goed mogelijk helpen. We hebben bepaalde eisen van spelers, over wat we van ze verwachten op bepaalde posities", liet Ten Hag weten. "Ik wil het beste uit Ronaldo halen. Hij is nu fitter, daar ben ik blij mee. In het begin was hij niet fit genoeg. Het blijkt maar weer dat niemand de voorbereiding kan overslaan."

Ronaldo viel zondag in tijdens het duel met Everton en maakte de winnende treffer. The Red Devils kwamen vroeg op achterstand, maar wisten uiteindelijk nog te winnen na treffers van Antony en Ronaldo. Ten Hag wil in de Europa League graag overwinteren en staat drie punten achter op koploper Real Sociedad. "We willen groepswinnaar worden. We moeten dus alle wedstrijden winnen", besluit Ten Hag.