Branthwaite wilde zelf bij PSV blijven: 'Juiste podium om verder te groeien'

Jarrad Branthwaite blijft tot het eind van het seizoen in Eindhoven
20 december 2022 om 15:53
Laatste update: 20 december 2022 om 15:55

Jarrad Branthwaite blijft tot het eind van het seizoen in Eindhoven. De huurling van Everton heeft voor een langer verblijf bij PSV gekozen, omdat hij naar eigen zeggen in een 'prettig' team is beland.

Everton wilde Branthwaite mogelijk terughalen, omdat hij niet kan rekenen op een vaste basisplaats. Dit lijkt nu compleet van de baan. De Engelse centrumverdediger is blij dat hij nog een half jaar in Eindhoven mag voetballen. "Dit is gewoon een hartstikke fijne club, PSV", zegt Branthwaite in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Er werken veel betrokken mensen, die samen een familieclub willen vormen. Ik ben in een prettig team beland."

"Dit is voor mij in alle opzichten een mooie omgeving en bovendien is deze competitie het goede podium om verder te groeien als voetballer. Ik ben heel tevreden hier", vervolgt Branthwaite, die zich met PSV voorbereidt op de tweede seizoenshelft in het zonnige Marbella.

"Er zijn veel goede spelers, maar ik zie genoeg kansen voor mezelf. Als ze komen, moet ik ze pakken. Voor de lange WK-pauze heb ik een paar keer laten zien wat ik kan en ging het goed, maar er zit meer in. Stap voor stap wil ik beter worden", besluit de ambitieuze Engelsman.