Thijs Slegers is ongeneeslijk ziek

Thijs Slegers deelt triest nieuws: PSV-perschef komt ziekte niet meer te boven

2 februari 2023 om 14:29

Thijs Slegers heeft donderdagmiddag bijzonder triest nieuws gedeeld. De perschef van PSV is ernstig ziek en zal zijn ziekte niet meer te boven komen, vertelt hij via zijn eigen social media.

In oktober 2020 kwam het nieuws naar buiten dat Slegers te maken had met acute leukemie, waardoor hij zijn werk neer moest leggen. Nadat hij afgelopen jaar een stamceltransplantatie had ondergaan, leek het de goede kant op te gaan. De voormalig journalist van Voetbal International ging zelfs alweer rustig aan de slag bij PSV. Toch heeft het noodlot nu toegeslagen: Slegers is ongeneeslijk ziek.

'Helaas hebben we gisteren slecht nieuws gehad. De afstotingsziekte die me al maanden dwars zit is geen halt toe te roepen. Na een eerder geslaagde stamceltransplantatie zullen de naweeën me uiteindelijk fataal worden. De medici kunnen niets meer voor me doen', deelt Slegers via Instagram, met nog een bijzondere oproep. Hij vraagt iedereen om stamceldonor te worden. 'Ik ben niet meer te redden, maar anderen wel.'

Vanaf 2015 was Slegers de perschef bij PSV. Na een korte pauze wegens zijn ziekte, keerde hij een jaar geleden weer terug in zijn functie. Afgelopen week was hij zelfs nog actief als communicatiemanager naast algemeen directeur Marcel Brands.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Thijs Slegers (@thijsslegers)