Slot en Van Nistelrooij ontvangen kritiek: 'Ze misdragen zich als kleine kinderen'

Slot en Van Nistelrooij ontvangen kritiek: 'Ze misdragen zich als kleine kinderen'
7 februari 2023 om 16:30

Johan Derksen heeft zich afgelopen weekend gestoord aan Arne Slot en Ruud van Nistelrooij. Hij is van mening dat de oefenmeesters van Feyenoord en PSV zich zondagmiddag tijdens de topper in De Kuip hebben misdragen.

"Het heeft te maken met de spanning niet aankunnen, het is een soort afreageren", vertelt Derksen bij Vandaag Inside. "Slot en Van Nistelrooij staan zich als kleine kinderen te misdragen. Er gaat van alles fout met hun elftal en dan krijgt Makkelie overal de schuld van."

"Met de toenemende spanning wordt Slot een soort psychopaat die in de rust in de gang een hele discussie met hem begint", vervolgt Derksen. "En Van Nistelrooij is ook zichzelf niet!.Ik zou het als club niet willen. Maar het is wel een teken dat ze nog geen toptrainer zijn, want toptrainers reageren zo niet."

Tafelgast Eus sluit zich aan bij de mening van Derksen. "Van Van Nistelrooij snap ik het helemaal niet. Als je die normaal ontmoet, is het een hele rustige jongen. Bedachtzaam en alles. En Slot ook. Wat daar gebeurt, geen idee. Ze kunnen de druk niet aan, ofzo."