Arne Slot blijft voorlopig bij Feyenoord zei hij op de persconferentie

Slot is duidelijk: 'Leeds en Feyenoord hadden contact geloof ik, maar ik blijf'

10 februari 2023 om 14:58
Laatste update: 10 februari 2023 om 15:04

Arne Slot gaat niet weg bij Feyenoord. De oefenmeester heeft bevestigd dat hij gewoon in Rotterdam blijft, ondanks de belangstelling van Leeds United. De Engelse club kreeg nul op rekest, maar Slot gaat gewoon 'met veel enthousiasme' door.

De namen van Slot en Leeds worden de laatste weken veelvuldig in één zin genoemd. Woensdagavond werd hij na de bekerkraker tegen NEC naar de situatie gevraagd, maar toen was er nog geen contact geweest tussen de twee partijen. Nu lijkt dat contact er wel te zijn geweest.

"Ik geloof inderdaad dat de clubs contact hebben gehad. Maar het is zo dat ik bij Feyenoord blijf", luidt de duidelijke reactie van Slot. "Dat kan ik hierbij wel zeggen, dat is helder. De fans hoeven er niet bang voor te zijn dat ik alsnog ga, als het dubbele aan geld wordt geboden", lacht hij.

Wie bepaalt eigenlijk of Slot blijft. Hij zelf of de club? "Een combinatie van beiden. De club heeft gezegd dat het niet prettig is als je weg gaat, maar het is helder dat het een compliment is dat zo’n club interesse in je heeft. Maar ik ga met veel enthousiasme verder bij Feyenoord, we zijn aan iets moois bezig", besluit hij.