Opstelling Feyenoord: Slot wijzigt elftal aardig, Idrissi behoudt basisplaats

Opstelling Feyenoord: Slot wijzigt elftal aardig, Idrissi behoudt basisplaats

12 februari 2023 om 13:25
Laatste update: 12 februari 2023 om 13:29

De elf namen die het met Feyenoord gaan opnemen tegen sc Heerenveen zijn bekend. Arne Slot kiest voor Oussama Idrissi in plaats van Igor Paixao.

Feyenoord trad tegen NEC met een flink gewijzigd elftal aan. Onder meer Alireza Jahanbakhsh, Danilo, Mohamed Taabouni en Oussama Idrissi stonden in de basis en dat pakte maar nipt goed uit. Laatstgenoemde heeft echter voldoende indruk weten te maken in De Kuip om zijn basisplaats te behouden. Dat betekent dat Paixao op de bank moet plaatsnemen in het Abe Lenstra Stadion.

Op het middenveld keert Quinten Timber terug in de basis, terwijl Gimenez zoals aangekondigd terugkeert in de punt van de aanval. Dat gaat ten koste van Danilo, die niet tot scoren kwam tegen de Nijmegenaren. De Mexicaanse spits wordt geflankeerd door Idrissi en de in de basis terugkerende Javairo Dilrosun. De aanvaller was met twee assists en een doelpunt uiterst belangrijk in de KNVB beker.  

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Kökçü; Dilrosun, Gimenez, Idrissi.