'Gespot op de tribunes: Premier League-club ziet in Schreuder 'serieuze optie''

schreuder in de belangstelling van Leeds United
12 februari 2023 om 15:30
Laatste update: 12 februari 2023 om 17:03

Een opvallende aanwezige bij Leeds United - Manchester United. Volgens The Daily Telegraph-verslaggever Mike McGrath bevindt de onlangs bij Ajax ontslagen trainer zich in het publiek en geldt hij als kandidaat om de nieuwe manager van The Whites te worden.

Sinds zijn vertrek bij de Amsterdammers zit Schreuder werkloos thuis. Leeds United is momenteel op zoek naar een nieuwe manager nadat het Jesse Marsch vorige week de laan uitstuurde. Volgens The Telegraph zou de Nederlander 'een serieuze kanshebber' zijn om de tegen degradatie strijdende ploeg in handen te nemen.

@voetbalnieuwsvn Schreuder naar de Premier League⁉️ #ajax #schreuder #alfredschreuder #slot #feyenoord #arneslot #leedsunited #leeds #premierleague #eriktenhag #tenhag #voetbal #voetbalnieuws #vn #daanjurgers #vj #vjp #fy ♬ Roxanne - Instrumental - Califa Azul

Ook bij de bookmakers is Schreuder één van de favorieten om de nieuwe Leeds United-manager te worden. Net als Rayo Vallecano-trainer Andoni Iraola wordt de Barnevelder grote kansen toegedicht. Het is nog niet duidelijk of Schreuder alweer openstaat voor een nieuwe klus als eindverantwoordelijke.

Voetbal International bericht in navolging van de Britse krant dat Schreuder dé topkandidaat is op Elland Road. Eerder was Arne Slot ook al in beeld bij The Whites. De Feyenoord-trainer zag echter niets in een overstap naar Engeland en besloot bij de Rotterdammers te blijven.