Meer slecht nieuws voor PSV: Hazard komende weken uitgeschakeld door blessure

Hazard komende weken uitgeschakeld
17 februari 2023 om 08:54

De Wet van Murphy lijkt PSV voorlopig in zijn greep te hebben: na de teleurstellende en onnodige nederlaag tegen Sevilla werd ook duidelijk dat Thorgan Hazard de komende weken niet in actie zal komen. De aanvaller liep een spierblessure op tegen de Spaanse ploeg. 

Ruud van Nistelrooij bevestigde na afloop van het duel dat Hazard in februari niet meer in actie zal komen. Hazard maakte in de wintertransferperiode de overstap naar PSV en liet zich direct gelden met een doelpunt tegen Feyenoord. De Belg maakte sinds zijn komst een goede indruk, maar ook Hazard wist geen verschil te maken tegen Sevilla. 

PSV bracht de Belg pas na een uur spelen binnen de lijnen, aangezien Hazard het nog niet gewend is weer twee wedstrijden per week te spelen. Toch ging het mis voor de voetballer. Het is onduidelijk wanneer Hazard weer fit is, maar de komende weken gaat er een streep door de aanvaller. PSV gaat zondag op bezoek bij FC Utrecht. De Eindhovenaren staan vier punten achter koploper Feyenoord in de Nederlandse competitie. Aankomende donderdag volgt de return tegen Sevilla in Eindhoven.