Ten Hag zet Malacia en Weghorst op de bank voor kraker tegen Tottenham Hotspur

Ten Hag zet Malacia en Weghorst op de bank voor kraker tegen Tottenham Hotspur
27 april 2023 om 20:26

Wout Weghorst en Tyrell Malacia verschijnen niet aan de aftrap van de topper tussen Tottenham Hotspur en Manchester United. Manager Erik ten Hag heeft het Nederlandse duo naar de bank verwezen. The Mancunians kunnen op bezoek bij The Spurs uitstekende zaken doen in de strijd om Champions League-voetbal.

United kan bij een resultaat de derde plek overnemen van Newcastle United, dat afgelopen week met 6-1 won van Tottenham. Aanvoerder Bruno Fernandes was een vraagteken voor de topper, maar de Portugese middenvelder is op tijd fit en kan gewoon starten. Malacia en Weghorst starten vanaf de bank, Ten Hag kiest op die posities voor Diogo Dalot en Marcus Rashford. 

Tottenham ging het afgelopen weekend met 6-1 onderuit tegen Newcastle en dus zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Clement Lenglet en Richarlison krijgen een basisplaats ten koste van Pape Matar Sarr en Dejan Kulusevski. Hugo Lloris ontbreekt vanwege een blessure en wordt vervangen door Fraser Forster. Het duel tussen Tottenham en United start om 21.15 uur.